2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Ez igen! Mesterdiplomát szerzett Fásy Zsüliett

Ez igen! Mesterdiplomát szerzett Fásy Zsüliett

A fiatal lány végzett a felsőoktatási tanulmányaival, aminek az eredményét három oklevél formájában a kezében tarthatja.

Méltán lehet büszke Fásy Ádám és felesége, Marika, hiszen lányuk, Zsüliett mesterdiplomát szerzett. A fiatal lány életében hamarosan új fejezet kezdődik, hat év után ugyanis végzett a felsőoktatási tanulmányaival, aminek az eredményét három oklevél formájában a kezében tarthatja.

„Szeretnék ezúton is köszönetet mondani mindazoknak, akik támogattak ezen az úton. Külön köszönet jár a témavezetőmnek és az oktatóknak, akik áldozatos munkájukkal tudásuk legjavát nyújtották. A Hallgatói Információs Központ munkatársai mindig készséggel segítettek a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek a csodálatos közösségnek. Természetesen a családomnak és a barátaimnak is hálás vagyok a támogatásukért. Az ő szeretetük és biztatásuk nélkül sokkal nehezebb lett volna átlendülni egyes kihívásokon” – írta az Instagramon megosztott képhez Fásy Zsüliett.