2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Euro 2020: Bognár György végleg lekerült a képernyőről az Eriksen-botrány után

Euro 2020: Bognár György végleg lekerült a képernyőről az Eriksen-botrány után

Bognár György nélkül folytatódik a labdarúgó-Európa-bajnokság elemzése az M4 Sporton, legalábbis a Blikk megbízható forrásból így értesült.

A Paksi FC futballedzője szakértőként ült a stúdióban a múlt szombati Dánia–Finnország csoportmérkőzés alatt, ám a megnyilvánulásaival kiverte a biztosítékot a képernyő előtt ülőknél. A dán Christian Eriksen drámája – összeesett a pályán, öt percig nem dobogott a szíve, újra kellett éleszteni – nem hatotta meg a trénert, csak az foglalkoztatta, hogy mikor folytatódik a félbeszakadt meccs. Az északi rangadót követő Oroszország–Belgium összecsapásról még megosztotta véleményét, meglátásait a nézőkkel, ám azóta nem kapott szerepet az M4 Sporton.

És már nem is fog, legalábbis a Blikk megbízható forrásból így értesült. Már egy hete nem látható a képernyőn a szakember. Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója nem akarta kommentálni a történteket, nem is reagált a lap megkeresésére, de Bognár György sem akart nyilatkozni az ügyben.

– Nagy volt a felháborodás a dán–finn meccs alatt és után, Bognár György elég érzéketlennek tűnhetett. Nem tudni, hogy közös döntés született, vagy az egyik fél kezdeményezte az együttműködés megszüntetését, de a szakértő már nem valószínű, hogy feltűnik újra a képernyőn – árulta el a Blikk informátora. – Gyors átszervezés után immár nélküle zajlanak majd a beszélgetések, az elemzések, senkinek sem érdeke a feszültség gerjesztése. Az viszont biztos, hogy Bognár­kiesése miatt a csapat többi tagjára több feladat hárul, kevesebb idejük lesz pihenni.