2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Ennyi volt: Weisz Fanni már el is költözött a férjével közös lakásukból

Ennyi volt: Weisz Fanni már el is költözött a férjével közös lakásukból

Weisz Fanni most végre a saját lábára állhat, ugyanis sem az édesanyja, sem pedig a férje nem állíthatja meg abban, hogy teljesen önálló életet éljen.

Köztudott, hogy a modellt édesanyja mindig is nagyon védte, s az aggódást is túlzásba vitte. Fanni összes megjelenésén ott volt, minden fellépését és interjúját felügyelte, és persze, a közös fényképek sem maradhattak el az alkalmakról. Az édesanya azután sem engedte el a lánya kezét, miután az betöltötte a tizennyolcadik életévét.

Ezt a ragaszkodást azonban Fanni is megelégelte, hiszen szeretett volna önálló életet élni végre. Akkor nyílt erre lehetősége, amikor megismerkedett leendő férjével, Hajmásy Péterrel. Édesanyjának azonban nem volt szimpatikus a férfi, akit a lánya kiszemelt, emellett az sem tetszett neki, hogy kirepülne a családi fészekből, aminek többször is nyilvánosan hangot adott. Végül a modell annyira megharagudott rá, hogy szóba sem állt vele.

Miután egy álomesküvő során hozzáment Péterhez, úgy tűnt, minden rendben lesz, nagyon boldog volt újdonsült férje mellett, ám ez nem tartott sokáig. Nemrégiben ugyanis Fanni arra szánta el magát, hogy elválik a férjétől. A lány már ki is költözött közös lakásukból, most állítólag édesanyja csepeli otthonában él, de erről egyikük sem nyilatkozott.

Fanninak van kiről példát vennie, ha arról van szó, hogyan élhetne önálló életet.Testvére, Gábor ugyanis szintén siketnéma, de már megtalálta a helyét a világban. Jelenleg a Budapesti Közlekedési Központban dolgozik, 3D-s térképeket készít.

Indirekt/Blikk