KezdőlapBelföldEmberrablás miatt indult eljárás négy férfi ellen

Emberrablás miatt indult eljárás négy férfi ellen

A sértetteket kényszerítéssel elvitték őket egy másik településre, ahol azt követelték tőlük, hogy autóikat írassák át a nevükre.

Eljárás indult négy férfi ellen, aki kábítószerüzletből eredő elszámolási vitáját az adósok elrablásával akarta rendezni – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője. Saághy Flóra közölte, a megalapozott gyanú szerint a férfiak kedden hajnali egy óra körüli megjelentek a sértettek lakóhelyén, egy csongrádi házban, majd az ott tartózkodó négy embert egy farúddal és ököllel bántalmazták, megrúgták.

Miután a sértettek feladták a védekezést, kényszerítéssel elvitték őket egy másik településre, ahol azt követelték tőlük, hogy autóikat írassák át a nevükre. Az egyik ember súlyos sérüléseket szenvedett.

A gyanúsítottakkal szemben felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt indult eljárás, a főügyészség a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának ténye és veszélye miatt indítványozta letartóztatásukat – tudatta az ügyész.