2020.06.07
Róbert
Kezdőlap Címlap A luxusfeleség Polgár Tünde megvakulhat a fél szemére

A luxusfeleség Polgár Tünde megvakulhat a fél szemére

Szinte hihetetlen, de a Feleségek luxuskivitelben című reality főszereplőjének már annyit romlott a látása, hogy a jobb szemével már szinte nem is lát.

Polgár Tünde esete pontosan mutatja, hogy a pénz nem minden. A Viasat3 reality műsorának egyik főszereplője ugyanis nagy bajba került, hiszen több mint egy dioptriát romlott a látása egy év alatt. Rengeteg módon megpróbált segíteni magán, de az orvosok eddig nem találtak gyógymódot elkeserítő állapotára. Mára már odáig romlott a helyzete, hogy a luxusfeleség a jobb szemével már alig észlel valamit.

“A napokban voltam újabb szemvizsgálaton, és sajnos nagyon rossz híreket kaptam: több mint egy dioptriát romlott a szemem, a jobb szememre már mínusz nyolcas lencse kell. A bal szemem „csak” plusz kettes, de a tompalátás miatt nem tudják egyensúlyba hozni a két szememet, mert ha megteszik, leírhatatlan fejfájás jön rám, mindent megdőlve látok, mert nem tudja érzékelni a szemem a vízszintet. Egy lépcsőn sem tudok felmenni, olyan, mintha el akarna dőlni velem a világ – mesélte a Borsnak Tünde, aki még arra is hajlandó volt a javulás érdekében, hogy botoxot szúrjanak az orrnyergébe, de ez sem segített. Férjével, Árpáddal együtt továbbra is keresi a gyógymódot romló állapotára, de addig kontaktlencsét és szemüveget is fog egyszerre hordani.