2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Elképesztő csoda: Pataky Attila túlélte a hat infarktust, a rákot és a...

Elképesztő csoda: Pataky Attila túlélte a hat infarktust, a rákot és a koronavírust is

“Úgy tűnik, még dolgom van itt” – mondta az Edda énekese a Life Tévén pénteken 22.00 órakor adásba kerülő Összezárva HAjdú Péterrel című műsorban.

Fotó: Life Tévé

Az Edda frontemberét próbára tette az élet, de mindig sikerült talpra állnia. Úgy érzi, az „őrzői vigyáztak rá” , mert még feladata van: a dalaival kell gyógyítania.

– Az elmúlt öt-hat évben kaptam rendesen. Minden volt, minden… – csóválta a fejét Pataky Attila, kiemelve, tizenkét érfalat erősítő fémháló, azaz sztent került már be a szívébe. – Igen, túl vagyok öt-hat infarktuson, de teljesen jól vagyok, még elhalt szívszövetem sincs árulta el a Blikknek a zenész, aki megsúgta, a felvétel idején még nem volt a legjobb passzban, s ez meg is látszik rajta, hiszen mint mondja, nem akarta megjátszani, hogy minden rendben van, ha nincs. – Mindenkinek nehéz ez az időszak, a dobosom még mindig alig kap levegőt. Az is megvisel, mennyien mentek el. Nekem szerencsém volt, az őrzőim vigyáztak rám, úgy tűnik, nekem még dolgom van itt. A dokim is csak csodálkozik, hogy csinálom. (…) Feladatom van, a dalaimmal kell gyógyítanom.