2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Élete legdögösebb formájában Adele!

Élete legdögösebb formájában Adele!

A világ egyik legnépszerűbb énekesnője elárulta több mint 50 kilós fogyásának titkát, mely megváltoztatta az életét.

Adele soha nem rejtette véka alá a súlyproblémáját, és ahogy megszabadult a felesleges kilóitól, mindenki azt kérdezgette tőle, hogyan volt erre képes? A 15-szörös Grammy-díjas énekesnő az utóbbi években sokat változott, nem csak jellegzetes frizuráját, és szemceruzáját cserélte le, de a pletykák szerint több mint 50 kilótól szabadult meg, amiről ő azonban nem szívesen nyilatkozik.

Változtatott az étrendjén, több időt fordít a mozgásra, és lemondott a kedvenc forró italáról. Mint a legtöbb brit, úgy Adele is igazi tea rajongó hírében állt, és bevallása szerint ezen kellett változtatni ahhoz, hogy beinduljon nála a fogyás.

„Régebben napi szinten megittam legalább 10 csésze teát, dupla cukorral. Napi 20 adag cukrot elfogyasztottam. Ennek vége. Nem leszek egy megrögzött diétázó, akinek elveszi az életkedvét az, hogy állandóan számolgatja a kalóriákat, mert vékony akar lenni, mint egy modell. Nem vagyok hajlandó ilyen nyomással élni az életemet” – vallotta be az énekesnő, aki csak úgy ragyog, és most csúcsformában érzi magát. És valljuk be, kifejezetten jól is áll neki.