KezdőlapCímlapDurván eladósodott Pásztor Anna, kaparós sorsjeggyel keresi a kiutat

Durván eladósodott Pásztor Anna, kaparós sorsjeggyel keresi a kiutat

Súlyos anyagi áldozatokkal jár az építkezés vallotta meg az énekesnő a saját Youtube-csatornáján.

Saját Youtube-csatornáján vallott anyagi problémáiról Pásztor Anna. Az énekesnő friss videójában elmondta, hogy már három éve minden pénzüket az építkezésre fordítják, és mostanra ott tartanak, hogy a „csodákban reménykednek”.

„Az építkezésnek elérkeztünk ebbe a fázisába” – kezdi vallomását Pásztor Anna, utalva a kezében lévő kaparós sorsjegyekre. Az énekesnő ezután így folytatja: „Az a helyzet, hogy amikor elkészültünk erre az egész dologra tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsének. De arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk. Eladtunk mindent, ami volt. Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Felvettünk kölcsönt minden nemű forrásból, és most tartunk ott, hogy hát ilyen csodákban reménykedünk” – utal az énekesnő ismét a sorsjegyekre.

„Az az érdekes, hogy 3 éve minden pénzünket betoljuk az építkezésbe – nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz. Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk. Most már bent lesz, most már most már bent leszünk. Kaparok” – mondta Pásztor Anna, majd folytatta a sorsjegy kaparását, mellyel egyébként az énekesnő ezer forintot nyert.