2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Dobos Evelint műteni kellett – a vasárnapi Sztárboxban viszont döntőbe jutna

Dobos Evelint műteni kellett – a vasárnapi Sztárboxban viszont döntőbe jutna

15 év után megműttette a szemét, így most jobban lát, mint valaha.

Dobos Evelin legutóbb megnyerte a Sáfrány Emese elleni meccsét a Sztárboxban, így ő került be a holnap esti elődöntőbe. Nyári Diával mérkőznek majd meg azért, hogy az egyikük Berki Mazsi ellenfele legyen majd a döntőben. Evelint egyértelműen az a cél vezérli, hogy ő legyen az influenszer-üzletasszony ellenfele a fináléban.

Bár első pillantásra senki nem mondaná meg, régen nagyon rossz volt a színésznő szeme, s ha nem csináltatta volna meg, a ringben is komoly gondjai lehettek volna. A látása diákkorában kezdett romlani, emiatt kontaktlencsét és szemüveget hordott, de egyiket se szerette igazán.

„A gimnázium elején még hiúsági kérdést csináltam belőle, de muszáj volt belátnom, hogy kell a szemüveg. Anélkül ugyanis húsz százalékos volt a látásom, csak árnyakat, foltokat láttam” – mesélte Evelin, aki sokszor gondolt arra, hogy lézeres szemműtétnek veti alá magát, de tartott a dologtól. Végül a barátnője, Sztarenki Dóra biztatására vállalta, 28 éves korában.

Hihetetlenül boldoggá tesz, hogy 15 év után újra látok, sőt, amióta megoperálták a szememet, jobban látok, mint valaha, ezért bánom, hogy mindezt nem tettem meg előbb– vallotta be a story.hu-nak.