2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Aki még Chuck Norrist is legyőzte! 26 éve él egy elbűvölő nő...

Aki még Chuck Norrist is legyőzte! 26 éve él egy elbűvölő nő „rabságában” a filmsztár

A világot már sokszor megmentő akciófilmsztár nem fél kimondani az érzéseit, közösségi oldalán vallott szerelmet feleségének.

Egykor Hollywood egyik legismertebb akciósztárjaként tartották számon, de Chuck Norris mára hátat fordított Hollywoodnak. Utoljára 2012-ben, a Feláldozhatók második részében láthattuk a vásznon. A mémgyárosok egyik kedvenc szereplője jelenleg nyugdíjasként tengeti a mindennapjait, és boldogan él feleségével, Gena O’Kelley-vel.

Chuck Norris és 23 évvel fiatalabb kedvese 1997-ben találkozott először, egy évvel később össze is kötötték az életüket. Szerelmük a megismerkedésük óta mit sem halványult, ezt az egykori akcióhős közösségi oldalára feltett posztja is bizonyítja.

– Nincs is jobb, mint élvezni a napot a csodálatos feleségemmel. Az Úr valóban megáldott a legcsodálatosabb nővel, akit valaha is kívánhattam volna. Szeretlek, Gena. Jobban, mint azt szavakkal le lehetne írni – címezte Chuck Norris a megindító szavakat szeretett feleségéhez, akivel már 26 éve szerelmesek egymásba.