2021.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Döbbenetes: az ausztrál botrányhősnő azt állítja, hogy előző életében magyar volt és...

Döbbenetes: az ausztrál botrányhősnő azt állítja, hogy előző életében magyar volt és kínozta a férje

Abbie Chatfield egy ausztrál botrányhősnő, aki egy valóságshow által vált ismertté, ahol 7 társával együtt harcoltak egy férfi kegyeiért.

A 177 ezres követőtáborral rendelkező fiatal lány cseppet sem fél megmutatni magát, közösségi oldalain folyamatosan megosztja élete minden pillanatát a követőivel. Így volt ezzel akkor is, amikor saját otthonában hipnotizáltatta magát, hogy megtudja, ki is lehetett előző életében. A kezelés alatt végig vette magát videóra, és miután véget ért a szeánsz, közölte a brutális emlékképeket.

„Ott voltam az 1700-as években Magyarországon. Fekete csizmát hordtam, hosszú barna hajam volt és nagyon vékony arcom. Rettenetesen féltem. Azt hiszem, ő volt a férjem, aki megölte a fiunkat – mondta könnyek között a videó­jában.

Abbie egy úgynevezett múltbéli regressziós terápián vett részt, ami a mély hipnózis egyik formája, amivel vissza lehet emlékezni a tudatalatti emlékeire és az előző életekre. A híresség teljesen kiborult a látottaktól, szinte magán kívül, remegő kezekkel és hanggal közölte a követőivel a történteket.

– Sírok, mert a férjem, aki megölte a fiamat, megpróbált közel állni hozzám a halálos ágyamnál, és csak annyit mondtam: Menj el! Nem akarok itt lenni – emlékezett vissza.

De ha ez a hipnózis nem lett volna elég, Abbie rádöbbent még egy nagyon fontos és hátborzongató dologra.

– Azt hiszem, hogy az előző életemben a volt férjem az a jelenlegiben a volt barátom. Ő most itt van ebben az életben, hogy tovább kínozzon engem – nyilatkozta a lapnak a celeb.

Indirekt/Bors