KezdőlapBelföldDöbbenetes! 22 éve kötelet akart Medgyessy Péter nyakára Magyar Péter

Döbbenetes! 22 éve kötelet akart Medgyessy Péter nyakára Magyar Péter

Az ATV Közhang című műsorba két fiatalt hívtak meg, akik egy betelefonálóval beszélgetnek az akkori miniszterelnök ügynökmúltjáról.

Előkerült egy több mint 22 éves tévéfelvétel, amelyen egy Magyar Péterre hasonlító fiatal vállalhatatlan megjegyzést tesz Medgyessy Péter volt miniszterelnökre. A videó másik résztvevője, Mráz Ágoston Sámuel az atv.hu portálnak megerősítette, hogy ők vannak a felvételen.

Egy meglehetősen régi, 2002-es felvételen látszik és hallható az inkriminált mondat Magyar Péter szájából. Ugyanis az ATV Közhang című műsorba két fiatalt hívtak meg, akik egy betelefonálóval beszélgetnek Medgyessy Péter ügynökmúltjáról.

A felvételen az hallható, amint egy női hang bűnről és megbánásról beszél, továbbá arról, hogy Medgyessy Péter nem írhatja ki az arcára, hogy megbánta a bűneit. Talán táblát akaszthatna a nyakába – tette hozzá.

Ezen a ponton szúr közbe halkan Péter: „vagy kötelet a nyakába”, mire Ágoston Sámuel rosszallóan rászól, hogy „Ne!”. A kijelentés után egyébként Magyar Péter azzal szabadkozott, hogy csak viccnek szánta a megjegyzést. Az atv.hu megkérdezte Mráz Ágoston Sámuelt is, aki megerősítette, hogy ők vannak a felvételen. 

„Az elhangzottakat szerintem nem kell kommentálni, magukért beszélnek” – tette hozzá a politikai elemző.