KezdőlapCímlapDemjén Ferenc: „Ha esetleg leesem a színpadról, akkor abba kell hagyni”

Demjén Ferenc: „Ha esetleg leesem a színpadról, akkor abba kell hagyni”

A legendás zenész nem hitte volna, hogy 77 évesen is színpadon állhat majd.

Hetvenhét évesen is kirobbanó energiával szórakoztatja a rajongóit Demjén Ferenc. A Kossuth-díjas legendát még mindig a közönség szeretete tölti fel leginkább, annak pedig különösen örül, hogy még mindig énekelhet. Korábban ugyanis elképzelhetetlennek tartotta, hogy 60-70 évesen is színpadon álljon.

– Az élethossz is megváltozott, tovább élünk, mint korábban. Annak idején ez már komoly kornak számított, emlékszem, édesapám ennyi idős volt, amikor eltávozott. Nekem egyelőre nincsenek ilyen szándékaim. Addig szeretnék énekelni, amíg tudok, és míg ezzel másnak is örömet szerzek – fogalmazott mosolyogva a Tények Plusznak Demjén Ferenc.

Rózsi életéből jelenleg nagyjátékfilm készül, amiben Marics Peti és Brasch Bence is szerepet kapott. Idén pedig már a huszonhetedik alkalommal tölti majd meg a Papp László Sportarénát. Úgy tervezi, hogy ezt a koncertet még sok másik is követi.

Ameddig hívnak, ameddig tapsolnak és telt ház van, ameddig érzem a koncerten a sikert, addig nincs értelme abbahagyni. Ha esetleg leesem a színpadról, akkor abba kell hagyni – mondta az énekes.

Indirekt/Blikk