KezdőlapCímlapCsak így tovább: Norbi már 22 kilót leszedett az ország legkövérebb tinijéről

Csak így tovább: Norbi már 22 kilót leszedett az ország legkövérebb tinijéről

Sofőrt küldött Schobert Norbi Rácz Gézáért, hogy a túlsúlyos tini ki- mozduljon otthonról gyrosozni egyet. Gézának fáj, hogy sok bántás éri őket az interneten.

Eltelt újabb két hét, ezért Schobert Norbi ismét találkozott az ország legsúlyosabb tinijével, a 17 éves Gézával. Ismét egy meglepetéssel rukkolt elő: Budapestre hozattatta a fiatalt gyrosozni az egyik üzletébe, hogy Géza ne csak otthon üljön. A kitartás meghozza a gyümölcsét, a fiú újabb 6 kilót dobott le Norbinak köszönhetően, 278 kilót nyomott a mérlegeléskor, vagyis két hónap alatt 22 kiló mínusznál jár. A találkozón Géza szomorúan mesélte, mennyire rosszul esik neki, hogy folyamatosan bántják őt és Norbit a közösségi oldalakon, hogy kritizálják a származása miatt, azzal vádolják, hogy csak a népszerűségre törekszik, és kétségbe vonják az akarat­erejét.

https://www.facebook.com/watch/?v=673166999944993

– Az emberek 10 százaléka lelkileg sérült, és abban leli örömét, ha másokat bánthat – kezdte vigasztalni Norbi. – Zavarja őket, hogy a szakmámban én vagyok a legjobb, és jól is élek belőle. Az is irritálja őket, hogy akik rám hallgatnak, valóban lefogynak. Azokért az emberekért, akik tesznek az egészségükért, én döngölő léptekkel ki fogok állni, ahogyan Gézáért is. Gézát sem engedem csúfolni! – szögezte le az életmód-tanácsadó, aki meg is veregette védence vállát a fogyás miatt.

Indirekt/Bors