KezdőlapBelföldSzerelmes lett: végre boldogan telnek a hintából kiesett Krisztofer napjai

Szerelmes lett: végre boldogan telnek a hintából kiesett Krisztofer napjai

Szeptember elején lesz három éve, hogy a Várpalotai Napok rendezvénysorozaton működés közben meghibásodott és váratlanul szétesett kalapácshintából kiesett az akkor 18 éves Máthé Krisztofer.

A baleset legsúlyosabb sérültjeként a géptől mintegy 15 méterre zuhant a földre, és kis híján szörnyethalt. Az orvosok eleinte szinte biztosra vették, hogy nem lehet megmenteni az életét, de az életerős fiatalember rájuk cáfolt.

Krisztofer 460 kórházban eltöltött nap után 2018 decemberében térhetett haza a családjához, ahol a szerettei környezetében bámulatos gyorsasággal indult meg a gyógyulása.

– Óriásit léptünk előre a fiam fejlődésében a közelmúltban. Én már szinte minden mozdulatából tudtam régóta, hogy mit szeretne mondani, de most már bárkivel le tudna ülni beszélgetni. Nagyon ügyes, szépen igyekszik formálni a szavakat, persze még van hova fejlődni – mesélte a Borsnak Dia, aki jelenleg egy szegedi rehabilitációs intézményben tartózkodik a fiával.

– Egyre jobban érzi magát, már van egy aranyos barátnője is, aki elfogadja, és úgy szereti, ahogy van. Az interneten ismerkedtek meg, már hónapok óta beszélgettek, de a távolság miatt csak a napokban találkoztak először. Azt mondta, nagyon büszke a fiamra a kitartásáért – tette hozzá boldogan az édesanya.

Indirekt/Bors