2021.08.03
Hermina
Kezdőlap Címlap Cristiano Ronaldo üzent a magyar szurkolóknak a keddi Eb-meccs előtt

Cristiano Ronaldo üzent a magyar szurkolóknak a keddi Eb-meccs előtt

Kedd este a magyar-portugál találkozóval a mieink is megkezdik szereplésüket az idei Európa-bajnokságon. A meccs előtt a vendégek klasszisa, Cristiano Ronaldo üzent a magyar szurkolóknak, szeretné elhallgattatni őket.

Fernando Santos szövetségi kapitány és Cristiano Ronaldo csapatkapitány is arról beszélt, hogy a címvédő portugál labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki ellenfele, a magyar csapat rendkívül szervezett, így kifejezetten kemény mérkőzést várnak kedden a Puskás Arénában.

– Jól szervezett és szenvedélyes együttes, ebben talán nincs jobb nála. A minőséggel önmagában nem lehet meccset nyerni. Az biztos, hogy riválisunk minden fegyverét beveti majd, legnagyobb erősségük, hogy hátulról gyors akciókat tudnak indítani – mondta hétfői sajtótájékoztatóján a 66 éves szakember, akinek kétsége sincs afelől, hogy rendkívül nehéz összecsapás vár a tanítványaira.

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo elsők között emelte ki, hogy jó lesz ismét közönség előtt játszani, még akkor is, ha a nézők elsősorban az ellenfelet, a magyar csapatot támogatják majd. Hozzátette, tökéletesnek tartja, hogy Budapest a 11 rendező közül egyedüliként telt házat is vállalta.

– Bárcsak minden helyszínen lehetséges lenne. Ez jó a szurkolóknak és a játékosoknak is. Remélem, azért sikerül majd elhallgattatni a magyar tábort – jelentette ki Ronaldo, aki szerint már mindenkinek elege van a koronavírus-járványból, amellyel meg kell tanulni együtt élni.

A magyar-portugál találkozó kedden 18 órakor a 2015-ben Bajnokok Ligája döntőt is vezető török Cüneyt Cakir sípjelére kezdődik a Puskás Arénában.

Indirekt/Bors