2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Címlap C. Ronaldo dollármilliókat bukott a Trump Towerben vett lakásával - videó

C. Ronaldo dollármilliókat bukott a Trump Towerben vett lakásával – videó

Cristiano Ronaldo nagy összeget bukhat a New York Post szerint, ha egyáltalán sikerül a közeljövőben eladnia a Trump Towerben 2015-ben vett lakását. Jó hír számára viszont, hogy már 300 millió Instagram-követője van, s ezzel ő lett az első ember, aki ezt a határt elérte.

Annak idején 18,5 millió dollárért (5,34 milliárd forint) vette meg, négy évvel később pedig arra jutott, hogy inkább eladná. Azóta sem sikerült neki, mostanra pedig már csak 7,75 millió dollárt kér csak érte (2,23 milliárd forint). A portugál válogatott focista még azelőtt vásárolta meg a három hálószobás, három és fél fürdős ingatlant, hogy Trumpot az Egyesült Államok elnökévé választották volna, a rajongói még petíciót is indítottak azért, hogy adja el mihamarabb. De hiába akart megválni tőle, egyelőre nem kelendő.

Az alvásra és tisztálkodásra alkalmas helyiségek mellett van benne nappali, étkezős konyha, és elképesztő kilátás, na meg burkolatok drága anyagokból. A főhálóhoz márvány fürdőszoba, nagy öltözőszoba és külön zuhanyzó tartozik, az épülettömbben pedig edzőterem, privát vendéglő és portaszolgálat található.

Bármennyiért is adja el a luxuslakást Ronaldót, biztosan nem vágja őt földhöz a dolog: a Forbes szerint 2020-ban ő lett az első aktív csapatsportoló, aki a karrierjével egymilliárd dollár feletti vagyont szerzett – ez 300 milliárd forintnak felel meg. Csak a Juventusszal kötött szerződése évi 64 millió dollárt (18,4 milliárd forint) hoz neki.

Mai hír, hogy elérte a 300 milliót az ötszörös aranylabdás labdarúgó, Cristiano Ronaldo Instagram-követőinek a száma. Ezzel pedig a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon szereplő portugál válogatott sztárja lett az első ember, aki elérte ezt a határt.   

Indirekt/Velvet