2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Bűnügy Borzalom: hatan erőszakoltak meg egy 14 éves lányt a házibuliban

Borzalom: hatan erőszakoltak meg egy 14 éves lányt a házibuliban

A valóra vált rémálom! Hat embert vettek őrizetbe miután állítólagosan egy születésnapi partin megerőszakoltak egy 14 éves tinit, Valenciában.

A fiatal lány állítása szerint a bulin csoportosan megerőszakolták, majd az férfi is rátámadt, aki felajánlotta, hogy hazaviszi. Azonban, az áldozat először csak egy barátjának mesélt a szörnyű éjszakáról, ám a hír végül az édesanyjához is eljutott, aki azonnal felhívta a rendőrséget. A következő napokban hat embert vettek őrizetbe, ebből négyet le is tartóztattak. A gyanúsítottak pedig váltig állítják, hogy szerintük nem történt erőszak, hiszen a lány maga egyezett bele a csoportos szexbe – írja a Mirror. 

A partiban leginkább 18-25 év közötti fiatalok vettek részt. Volt egy férfi, megígérte a fiatal lánynak, hogy épségben hazaviszi és megvédi a többiektől, amiért valószínűleg szexet kért cserébe. Hiszen a brutális támadás után, még egyszer ő is megerőszakolta.  Azt egyelőre viszont nem lehet tudni, hogy ez a férfi is részt vett- e a csoportos erőszakban vagy egyedül támadt rá a kiskorúra.

Indirekt/life.hu