2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Börtönbe kerülhet Fekete Dávid, 100 milliókkal tartozik

Börtönbe kerülhet Fekete Dávid, 100 milliókkal tartozik

A becsapott ügyfelek egymást figyelmeztetik, hogy az énekes az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt is megkárosított.

Többen azt állítják, Fekete Dávid a feleségét is olyan helyzetbe hozta, amellyel a fiatal, háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag.

Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést” – áll a Blikkhez eljuttatott levélben. A bulvárlap informátora szerint ugyan igaz, hogy vannak feljelentések, de sokan még nem léptek, azt remélik, az adósságot lassan, ha nem is teljesen, de törleszti majd az egykori megasztáros.

– Mindenki ismeri Győrben és környékén, nem nagyon üzletelnek már vele, tudják, hogy gyakorlatilag semmi nincs a nevén, ha a rendőrök elviszik, esélytelen, hogy viszontlássák a pénzüket. A feleségét is ismerik, nem akarják, hogy rajta csattanjon az ostor. Regina szülei a környéken dolgoznak egy játékgyárban, ők tisztességesek – tette hozzá az informátor.