2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Címlap Beteg rajongók zaklatják a Korda házaspárt, ügyvédtől kérnek segítséget

Beteg rajongók zaklatják a Korda házaspárt, ügyvédtől kérnek segítséget

A mocskolódók hónapokat vesznek el az életünkből” – véli Balázs Klári.

Debrecen, 2019. július 20. Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt

– Két éve jelentek meg először ezek az alakok a rajongói oldalunkon, és azóta sajnos azt kell mondjam, hogy egyre csak romlik a helyzet – kezdte a Bors megkeresésére, Balázs Klári Eleinte csak beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz, hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol. Az egyik álprofilról „élő bejelentkezések” jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék. Mindezt úgy írta le az illető, mintha épp ott lenne a koncerten. Azt írták, hogy azért „hajtom” Gyurit, azért erőltetem én a fellépéseket, hogy végkimerültségben meghaljon.Ez már minden határon túlmegy – mondta Balázs Klári, aki most már azon gondolkodik, hogy ügyvédhez fordul.

– Nem vagyok biztos benne, hogy elég hatékony lesz, ha jogi útra tereljük az ügyet, hiszen ezek az emberek újra és újra más IP-címről jelentkeznek be. Ha meg is bünteti őket a törvény, hónapokat vesznek el az életünkből a gonoszságukkal. A legújabban már becsületsértő kijelentéseket tesznek: olyanokat, hogy én egy senki vokalista vagyok, aki felmászott Gyuri hátán, hogy a házasságunkban gondok vannak, csaljuk egymást és mit tudom én még milyen ordas nagy hazugságokat.