KezdőlapCímlapBerki Krisztián fájdalmas vallomása: "Nem tudom, miért nem jön a baba"

Berki Krisztián fájdalmas vallomása: „Nem tudom, miért nem jön a baba”

Érzékeny témában önti ki a szívét Berki Krisztián ma este 10 órától a Life TV-n. A celeb elismeri: hiába próbálkoznak már egy ideje a feleségével, Mazsival, nem akar összejönni a baba.

Egészen új oldaláról mutatkozik meg Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma esti adásában. Az igencsak megosztó celebet eddig nagystílű kijelentéseiről, magabiztos nyilatkozatairól ismerhettük, a Life Tévén azonban esendőségéről, kudarcairól is őszintén beszél. Például arról, hogy bármennyire is szeretnék, nem jön össze a baba a feleségével, Mazsival – legalábbis egyelőre. „Pedig nincs apelláta, amikor fellobban bennem a tűz, akkor hazatelefonálok, hogy kicsikém, harminc perced van, mire hazaérek” – mondja mosolyogva Krisztián, mire a műsorvezető megkérdezi tőle, hogy soha nem voltak potenciagondjai? „Potenciagondom nem, viszont volt olyan korábban, hogy elment a libidóm, vagyis egyáltalán nem kívántam a szexet, még a csodanyuszikat sem. Méghozzá a szteroidok miatt, amiket akkor szedtem, amikor testépítő versenyeken indultam. Ezeket injekcióban adtam be magamnak popsiba és vállba. Lehetett volna gyógyszer formájában is szedni, de attól tönkrement volna a vesém és a májam. Régóta nem is használok ilyen szereket, pontosan azért, mert már egy ideje gyereket szeretnék Mazsival.”

Hajdú Péter erre persze azonnal lecsap, hogy akkor miért nem esik teherbe a felesége? „Mert a vírus alatt nem lehetett, és amióta elkezdtük, azóta meg nem jött össze. Nem tudom, miért. Lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van, amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem – tárja szét a karját Krisztián. – Pedig az most a legnagyobb álmom. Pontosabban nem álmom, mert azt megvalósítom mind. Mondjuk inkább úgy, hogy tervem. Az most a legnagyobb tervem, hogy boldoggá tegyem Mazsit. Legyen egy nagy családom, három közös gyermekünk. Mondjuk, ő csak kettőt akar, úgyhogy lehet, a harmadik majd egy másik nőtől születik majd…” – teszi hozzá nevetve, aki azt is elismeri: korábban minden párját megcsalta, Mazsit azonban soha, és nem is tervezi. Ha valamilyen különleges szexuális vágya vagy kívánsága lenne, azt bátran elmondaná a feleségének.