2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Berki Krisztián beszólt a kövéreknek

Berki Krisztián beszólt a kövéreknek

Durván nekiment a túlsúlyos embereknek az egykori testépítő.

Schobert Norbert után most Berki Krisztán választott botránygyanús megoldást a figyelemfelkeltésre.

„Belenézek a tükörbe…. és máig nem értem, hogy miért én járok tornázni a sok elhízott helyett…” – írta ki facebook oldalára. A provokatív bejegyzéstől azonnal felrobbant az internet. Egyre másra jelentek meg az izomcelebet elítélő kommentek, amit Berki szemmel láthatóan élvezett, hiszen folyamatosan válaszolt az őt ért kritikákra. Majd nem sokkal később újabb poszttal hergelte tovább a már eleve felpaprikázott közönségét. –„Dagadtak vagyunk, de legalább sértődékenyek!” – foglalta össze véleményét és osztott meg egy cikket, mintegy igazolásként a mondanivalójához. Ebben leírják, hogy Magyarország az egyik legelhízottabb nemzet a világon.

bele nézek a tükörbe…. és máig nem értem, hogy miért én járok tornázni a sok elhízott helyett…#gym #gymtime #workout #motivation #body #bodybuilding #bodypositive #fitnessmotivation #aberki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2020. február 5., szerda

Berki talán lemaradt a Schobert Norbert múlt heti megjegyzése nyomán kialakult felháborodásról, hiszen akkor éppen Miami-ban tartózkodott. Szerettük volna megtudni, hogy egy ekkora vihart kavart ügy után ő miért választott hasonló utat, de a cikk megjelenésig nem értük el. Amint válaszol kérdéseinkre, azonnal megírjuk.