2023.12.06
Miklós
Kezdőlap Címlap Bálint Antónia szakított, költözik és árulja a bútorait

Bálint Antónia szakított, költözik és árulja a bútorait

Nemrég ért véget a három és fél évig tartó párkapcsolata Bálint Antóniának, aki lányával együtt már egy lakhelyet változtatott. 

Bálint Antónia több mint nyolc év után visszatért a médiába, október 2-től az RTL Nyerő Páros című műsorában lesz látható, volt élettársa oldalán. A párjával a forgatások óta ugyan különváltak, de Antónia egyáltalán nem bánkódik, boldog és teljes az élete.

Blikk szúrta ki, hogy Bálint Antónia a Facebook-csoport adok-veszek részlegén egy elegáns bőrszéket és bőrbetétes íróasztalt árult, a képekhez tartozó leírásba pedig azt írta: „költözés miatt eladó”. A lap megkeresésére az egykori műsorvezető elárulta, hogy nemrég véget ért a kapcsolata és néhány hónapja elköltözött. 

“Csakúgy, mint sokan mások, én se dobálom ki a régi bútoraimat, hiszen más még tudja azokat hasznosítani, jóval kedvezőbb áron, mint ahogyan az üzletekben meg tudná kapni. Egy raktárban van több olyan bútorom, amiket már nem használok, így természetesen eladom őket. Fájó szívvel nézek a bútoraim után, amikor viszik el, hiszen sokáig az életem részei voltak. De hoztam egy döntést. Megválok tőlük” – mesélte a lapnak Antónia, hozzátéve, hogy változtak a szokásaik, ezért a bútorok közül többre már nincs szükségük. 

Antónia még nem érzi magát késznek egy újabb szerelemre, azonban a szerettei és a barátai boldoggá teszik.

“Egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. Az élet azonban furcsa dolgokat tud produkálni. Semmi jónak nem vagyok soha az elrontója, de én magam semmit nem teszek azért, hogy ismét legyen egy párkapcsolat az életemben. Eljárok az ismerőseimmel, a barátaimmal vacsorázni, ebédelni, sokat beszélgetünk. Randizni azonban nem randiztam a szakítás óta. És nem is szeretnék” – árulta el Toncsi.