2021.04.11
Leó, Szaniszló
Kezdőlap Címlap Megrogytak Kordáék, fellépés híján fogy a pénz

Megrogytak Kordáék, fellépés híján fogy a pénz

Amikor a 82 éves énekes és felesége, Balázs Klári súlyos milliókat ölt a Korda Villa felújításába, még nem tudták, hogy a koronavírus miatt nem mozdulhatnak onnan sehová.

Nemhogy szállodavendégek, fellépések sincsenek, ami érthető módon felborította a sztárházaspár korábbi üzleti terveit. ugyanis a nagy szálloda csak viszi a pénzt, bevétel pedig nincs.

Mint előadóművészek s mint szállodatulajdonosok is kicsit meg vagyunk rogyva. Nagyon nehéz mentálisan és fizikailag is karbantartani magunkat. De eddig szerencsére sikerült. Mondjuk, ép ésszel nem lehet kibírni, ezt az egészet, mert van, hogy a saját unokahúgomból megijedek, amikor megjelenik az ajtóban, pedig be sem lép hozzánk. Kilenc hónapja nem mozdulunk ki, nem rendeltünk még ételt sem – mondta Korda György a hot! – nak. Hozzátette: a nagy bevételi veszteségeik ellenére csak az a fontos, hogy a lehető leghamarabb átvészelje az emberiség ezt a csapást, a lehető legkevesebb veszteséggel, áldozattal, és álljon vissza az élet a normális kerékvágásba.