KezdőlapCímlapAzahriah nem zsűrizik tehetségkutatóban!

Azahriah nem zsűrizik tehetségkutatóban!

Hazánk legnépszerűbb zenésze szerint egyszerűen hányinger volt a számára a színfalak mögé betekintés.

A májusban a Puskás Arénában három – a jegyeladások alapján telt házas – koncertet adó Azahriah-t eddig csak a Valami Amerika sorozatban láthattuk csak tehetségkutatóban: ő énekelte a széria főcímdalát, és az ő ötlete volt, hogy szerepelne is benne, így végül egy versenyzőt alakított.

A kereskedelmi csatornákon futó tehetségkutatókban viszont nem akar szerepelni, pedig hívták zsűrizni. Erről a Jólvanezígy YouTube-műsor vendégeként beszélt, amikor szóba került Tóth Gabi, aki 16 évesen a Megasztárral került be a show-biznisz világába, és azóta különböző tévéműsorokban látható.  

– Most nem tudom, hol szerepel, vagy hol zsűrizik, de amikor valaki a megélhetését ilyen régóta ezeken a helyeken… Csak pár alkalom volt, amikor én betekintést nyertem a színfalak mögé, és már az hányinger volt. Szerintem világszinten rossz a tévének a hozzáállása, de Magyarországon még inkább. Meg annyi rosszindulatú szar arc van, aki felső pozícióban van, és oszt ki mindenkit. 

Elárulta, őt is megpróbálták beszervezni egy ismert tévés tehetségkutató zsűrijébe, de már nem is emlékszik, melyik volt az.  – Volt egyszer valamilyen zsűri, tényleg nem tudom már, melyiké. A menedzsment mondta, hogy van ilyen, én meg jeleztem, hogy vállalnám. Én tényleg nagyon csak a zenét nézném, azt kritizálnám akár kegyetlenül is. Vállaltam volna, csak aztán adtak egy szerződést, és abból látszott, hogy milyen megkötések, kötelező interjúk vannak. Mondtam, menjetek akkor máshova, keressetek mást.