2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Az izraeli hadsereg a Gázai övezet több részén is támad, újabb túsz...

Az izraeli hadsereg a Gázai övezet több részén is támad, újabb túsz hunyt el

Hivatalos tájékoztatás szerint értesítették az egyik, a zenei fesztiválról október 7-én elhurcolt fiatal családját, hogy Jonatán Szamarno meghalt a Hamász fogságában.

Az izraeli hadsereg (IDF) a Gázai övezet több részén is támad egy időben a harcok 58. napján – jelentette a helyi média. A palesztin sajtó jelentései szerint az IDF éjjel a levegőből a Gázai övezet több pontján folytatott harcokat, a többi között Gázavárostól keletre és Dzsabálíjában, az övezet északi részén, az övezet közepén található Nuszeriat menekülttáborban, valamint a déli részen fekvő Hán-Juniszban és Deir al-Balahban.

Hivatalos tájékoztatás szerint értesítették az egyik, a zenei fesztiválról október 7-én elhurcolt fiatal családját, hogy Jonatán Szamarno meghalt a Hamász fogságában. Az elhurcolt nők és gyermekek nagy részének kiszabadulása óta hat másik túsz meggyilkolásáról számoltak be az izraeli hatóságok. Az IDF szóvivője bejelentette, hogy szombaton három katona vesztette életét a Gázai övezetben vívott harcokban.