KezdőlapCímlapGelencsér Tímea második otthona az autója

Gelencsér Tímea második otthona az autója

Új autóra vágyott Gelencsér Tímea, aki egy cseles módszerrel oldotta meg, hogy ne kelljen eladni és lecserélni szeretett fehér szabadidőautóját. Az Exatlon Hungary csinos riportere egyszerűen átfóliáztatta a Nissan Qashqait, amely így igazán csajos lett, korallszínűre változott.

– Fehér volt korábban, és mivel szerettem volna egy egyedi színű autót, így a fóliázás mellett döntöttem. Mindenképpen valami vidám és világos árnyalatot akartam. Mégsem volt egyszerű döntés, amikor elém tolták a palettát, amelyből választani lehetett. Végül a korallszínt választottam ki, így most olyan az autóm, mint a nyár – mondta Gelencsér Tímea, aki így meg is tudja óvni az autóját.

Ilyen volt a Nissan Qashqai eredeti színben

– Nemcsak új színt kapott, hanem egy kisebb páncélt is, hiszen ha bármilyen apró sérülés éri, a fólia megvédi, így újrafényezés helyett egyszerűen ki lehet javítani – áradozott a TV2 sztárja, aki saját bevallása szerint szinte már az autójában lakik, így aztán tényleg egy kisebb háztartás található a csomagtartójában. – Mindig van nálam innivaló és persze valami rágcsálnivaló is. Emellett bármikor alakulhat úgy, hogy át kell öltöznöm, így viszek több váltás ruhát is. Ha felszabadul egy kis időm, akkor edzeni is be tudok ugrani, hiszen a tréningcuccnak is mindig van hely a kocsiban – sorolta Tímea a Blikknek.