KezdőlapCímlapAz 53 éves Barta Sylvia tűzpiros bikiniben jelentkezett be az adásba

Az 53 éves Barta Sylvia tűzpiros bikiniben jelentkezett be az adásba

A gyönyörű időjós Csopak Strandról számolt be arról, milyen idő várható.

Nem véletlenül az Barta Sylvia tévés rovatának a címe, hogy Mozdulj! Az időjósnak lételeme a sport, a sok mozgás pedig meglátszik az alakján.

Az 53 éves televízióst a Csopak Strand partjáról kapcsolták a Mokkába, a helyszínről számolt be arról, milyen idő várható ezen a héten.

Bevállalta, hogy mindezt egy dögös bikinifelsőben és a derekára kötött, színben harmonizáló strandkendőben tegye meg. Fantasztikusan nézett ki, lapos hasán és izmos karján látszik a befektetett munka.

Akármikor kérdezik, mindig szenvedéllyel beszél a sportról, ami nem csoda, hiszen számára nem puszta hobbi, hanem hivatás az edzés: évek óta dolgozik oktatóként. Korábban elárulta, ennek köszönhetően sokkal inkább elégedett magával, mint két-három évtizeddel ezelőtt.

– Érdekes, hogy amikor huszon- vagy harmincéves voltam, soha nem voltam elégedett magammal. Most utólag látom, mennyire tévesen ítéltem meg akkoriban a kinézetemet, és ez sajnos sok fiatal lányra jellemző. A megoldás talán a megfelelő mértékű sport és az egészséges táplálkozás lehet, ami maga után vonja a testi-lelki harmóniát – ecsetelte a Blikknek