KezdőlapBűnügyÁtverte a szépségszalont az orvossal szexelő magyar sztármodell

Átverte a szépségszalont az orvossal szexelő magyar sztármodell

Az összeg, amivel 2008 tájékán tartozott a híresség, a szalon akkori tulajdonosa szerint közel százezer forint volt.

Újabb részletek derültek ki annak az ismert magyar sztármodellnek az életéről, aki a rendőrség közlése szerint szexuális szolgáltatásokat kínált egy nyíregyházi orvosnak vényre felírható, cukorbetegeknek szánt, fogyasztást elősegítő készítményért cserében.

A híresség, aki hosszú évek óta állandó szereplője a magyar bulvármédiának, a Blikk információi szerint többször döntött úgy, hogy bizonyos szolgáltatások igénybevétele után nem fizet. Ilyen módon vert át egy ismert embert, aki közel tizenöt évvel ezelőtt szépségszalont működtetett Budapesten. Az illető nem vállalta a nevét, de Blikknek elmondta, hogy akkoriban súlyos pénzekkel károsította meg őt a sztár.

– Bejelentkezett a stúdiónkba, és az első alkalommal hajhosszabbítást kért. Nem volt könnyű dolga a munkatársaimnak, mert nagyon világos színűre kellett festeni a póthajat, ami időigényes, ám elvégeztük a munkát, a kliens pedig elégedett volt – kezdte a Blikknek a szalon akkori vezetője.

A furcsaságok azután kezdődtek, hogy a munkafolyamat véget ért.

Sajátos stílusban közölte, hogy milyen ciki, de nincs nála semennyi készpénz, később majd megadja a tartozását. Mivel a médiában ismert személyiségről volt szó, bíztunk benne, ráadásul kedves is volt, ezért elengedtük.

Azonban a következő alkalommal sem fizetett. Ekkor ismét a hajával foglalkoztak, emellett pedig a szalon egyéb – manikűr, pedikűr – szolgáltatásait is igénybe vette.

Az összeg, amivel 2008 tájékán tartozott a híresség, a szalon akkori tulajdonosa szerint közel százezer forint volt, ami manapság nem tűnik nagy összegnek, de – a gazdasági világválság alatti árfolyamokat tekintve – egy fővárosi albérlet árának vagy egy szemeszternyi egyetemi tandíjnak felelt meg.

Nem ő az egyetlen, akit a sztármodell megkárosított; néhány évvel ezelőtt a fodrászával hasonló módon járt el. Megígérte neki, hogy a következő alkalommal kifizeti a hajhosszabbítás összegét, de végül sosem bukkant fel újra.