KezdőlapCímlapÁrpa Attila újra ringbe lép! Gelencsér Timivel vezetik a nemzetközi celebbunyót

Árpa Attila újra ringbe lép! Gelencsér Timivel vezetik a nemzetközi celebbunyót

Az ősszel látható műsorban minden súlycsoport győztese 100 ezer dolláros, vagyis csaknem 36 millió forintos pénzjutalmat kap.

Tavaly Budapesten jelentette be Roy Jones Jr., hogy ő lesz a Hell Boxing Kings szakmai fővédnöke. A bokszlegenda akkor tíz ország öklözőit biztatta arra, hogy jelentkezzenek a versenyre, aminek összdíjazása több százmillió forint. A Sztárbox hírességei is ringbe szállnak. Az RTL most bejelentette, kik lesznek a műsorvezetői a nemzetközi bokszversenynek, ahol egyébként Magyarországról Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence képviselik Magyarországot – számolt be minderről a media1.hu.

Tíz ország négy súlycsoportjának a bajnokát keresik az utóbbi hónapokban szakemberek, bokszedzők tesztelték a jelentkezőket, akik között vannak korábbi világbajnokok, olimpikonok is. A válogatás után 160 öklöző kap lehetőséget, hogy Miskolcon egy selejtezőn mutathassa meg magát. Celebek is újra ringbe szállnak: a Sztárbox versenyzőinek ellenfelei között lehet szlovák bűvész, román rapper vagy bolgár műsorvezető is.

Gelencsér Tímea lesz a Hell Boxing Kings női műsorvezetője, aki az RTL Fókusz című műsorában elmondta, szerinte egy ilyen nemzetközi sporteseménynek mindig emelkedett hangulata van, szurkolhatunk külön az országoknak, a nemzetiségeknek és a saját sztárjainknak is.

„Az én műsorvezetői karrieremben egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsor, műsorvezető társsal képernyőn, úgyhogy izgatott vagyok miatta” – tette hozzá Gelencsér, aki szerint nehézség lesz, hogy magyar és angol nyelvű interjúkat is kell készíteniük – igaz, nem a nyelv okoz neki kihívást, hanem a két nyelv közötti ugrálás.

Árpa Attila hatalmas pofonjai emlékezetesek maradtak a Sztárboxban, ahol egészen a döntőig jutott, most viszont egy új szerepben lesz látható: ő lesz a Hell Boxing Kings férfi műsorvezetője. „Felkonferálás, kommentálás esetleges interjúk mérkőzés után, győztessel vesztessel, mentőssel, bíróval, akivel kell” – sorolta a feladatait Árpa Attila, aki hozzátette, nyelvtudásaira is szükség lesz, mert 10 országból érkeznek majd a versenyzők. „Így aztán elég jól jön, hogy én 14 nyelven beszélek folyékonyan. Ja nem, csak négy, mindegy az is elég.”