2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Alekosz vallomása! Szerelmes volt Vajna Timibe!

Alekosz vallomása! Szerelmes volt Vajna Timibe!

A néhai Andy Vajna egykori felesége már Hollywoodban él és nem rejti véka alá, hogy a legnagyobb luxusban, a görög származású celeb szerint kifejezetten irigylésre méltó Ráthonyi-Palácsik Timea élete.

Ráthonyi-Palácsik Tímea, vagy ahogy korábban ismertük, Vajna Timi élete évtizedek óta szinte mindenkit érdekel. Ma már Hollywoodban él és nem rejti véka alá, hogy a legnagyobb luxusban. Alekosz szerint kifejezetten irigylésre méltó Timi élete, sőt: azt is bevallotta, hogy egykor szerelem fűzte az üzletasszonyhoz.

„Randevúra szerettem volna hívni. Valamiért nem volt hozzá bátorságom, ma már sajnálom, hogy elmulasztottam. És úgy érzem, hogy szerintem nem mondott volna nemet” – mondta el a Tényeknek az érdi botrányhős.

„Biztos vagyok benne, hogy az alekoszi jelenség neki tetszene. És bármelyik sztárfocistát, gazdag embert, üzletembert, milliárdost, egyszerűen otthagyná Alekosz kedvéért” – tette hozzá.

De ha a kapcsolatuk nem is emelkedne erószi szintekre, Alekosz azt is szívesen elvállalná, hogy amíg Timi itthon van, lenne a privát biztonsági őre. Már csak azért sem, mert biztos abban, hogy fényes jövő áll még előtte.