2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Agyba-főbe verték gyermekkorában a magyar mulatós sztárt

Agyba-főbe verték gyermekkorában a magyar mulatós sztárt

MC Hawer élete a rajongók előtt nyitott könyv, igaz van időszak, amiről eddig nem igazán beszélt.

Nagyon nehéz gyerekkora volt MC Hawernek, amiről eddig nem beszélt. Édesapja keménye ivott, az alkohol rabja lett, emiatt elváltak a szülei, őt évekig a keresztanyja nevelte, aki nemcsak szigorú volt vele, de gyakran meg is verte.

MC Hawer élete a rajongók előtt nyitott könyv, igaz van időszak, amiről eddig nem igazán beszélt. Pedig azt már megszoktuk tőle, hogy őszintén beszél magáról, akár boldogságáról, akár kemény lelki vívódásairól legyen szó.

A mulatós rapper most a nehéz gyermekkoráról mesélt, mert szerinte van összefüggés apja és saját függősége között. “Ötéves koromban váltak el a szüleim. Bár még pici voltam, de emlékszem azokra az évekre, amikor apám hulla részegen késsel támadt anyámra, és én álltam közéjük” – nyilatkozta.

“Aztán anyám vett egy nagy levegőt, végül beadta a válási papírokat. A faterom viszont csak akkor volt hajlandó elmenni, ha engem is magával vihet. Ennek ellenére a keresztszüleimhez kerültem, akik négy éven át neveltek. Nem volt könnyű ott sem nekem, mert a keresztanyám állandóan agyba-főbe vert minden alkalommal, amikor ötös helyett négyest vittem haza. Örökkévalóságnak tűnt a náluk töltött idő, így rendkívül boldog voltam, amikor visszakerültem édesanyámhoz. Arról korábban már meséltem, hogy minket egyedül nevelt föl a húgommal. Rengeteg traumatikus dolgon mentem keresztül” – idézi a mulatós sztárt a Ripost.