KezdőlapCímlapÁbrahám Editet egy fiatalabb nő miatt hagyta el a férje

Ábrahám Editet egy fiatalabb nő miatt hagyta el a férje

Hidegzuhanyként érte a színésznőt, hogy a férfi bejelentette, hogy ő szerelmes és elköltözik.

Két váláson van túl Ábrahám Edit. A Barátok közt egykori színésznője megdöbbentő őszinteséggel vallott a párkapcsolatai végéről a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsor legutóbbi adásában – írja a Blikk

Elárulta, szépen vált el az első férjétől, Andorai Péter színésztől, tekintettel arra, hogy még kicsi volt akkor a fiuk, aki csak felnőttként tudott igazán jó kapcsolatot kialakítani az édesapjával. A második válására azonban egyáltalán nem számított.

“Nekem ez a derült égből villámcsapás volt. Egy nap ültünk otthon, és bejelentette, hogy ő szerelmes és elköltözik. Kihúzták a talajt a lábam alól. De ezen túl vagyok, ennek így kellett lennie, ennek most már örülök, hogy így van” – vallotta be Ábrahám Edit, aki azt is elárulta, hogy annyira megviselte a válás, hogy egy évig pszichológushoz járt.

“Amikor elváltunk, vagy már szétköltöztünk, egy barátnőmmel vacsoráztam, és hazamentem az üres lakásba. (…) Most nem várt senki, nem vigyázott rám senki. Onnantól tudtam, hogy mostantól rám a Jóisten vigyáz” – mondta el az interjúban a 7 éve elvált, 66 éves színésznő, aki nemrég sikeresen megszabadult a pluszkilóktól: 2 hónap alatt 8 kilót ledobott.