2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Ábrahám Edit: „Nyolc kilót adtam le mindössze két hónap alatt”

Ábrahám Edit: „Nyolc kilót adtam le mindössze két hónap alatt”

A színésznő azt is elárulta, hogy a fogyása hogyan hatott az önbizalmára.

A Barátok közt 2021-es befejezése után Ábrahám Edit kényelmesebb tempóra váltott, gyakrabban nyúlt az édesség után, és kicsit elengedte magát, így felszaladt rá jó néhány pluszkiló.

„Két ruhaméretet, nyolc kilót adtam le mindössze két hónap alatt. Már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a pluszkilókat, szerintük nem is látszott, hogy meghíztam.

Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Hosszú ing, széles öv. Végre viszont nincs szükség ilyen kis csalásokra, az a célom, hogy a receptúra segítségével megtartsam a mostani alakom. Az unokám azt mondta: ’Mama, olyan szép vagy!’ Ez annyira jólesett, miatta is csinálom” – mesélte a BEST magazinnak Edit.

A színésznőnek azért is tartania kell a lépést a családjával, mert a napokban megszületett második unokája, Lili. Ábrahám Edit azt is elárulta, hogy a fogyása hogyan hatott az önbizalmára.

„Az ellenkező nemtől mindig is kaptam visszajelzést, de nem a férfiakra akarok hatni, hanem önmagamra. Tudom, hogy hatvan felett már sokan legyintenek rá, ha felszalad rájuk egy kis felesleg, de mivel én színésznő vagyok, így kicsit hiú is.

Mióta lefogytam, az önbizalmam is nagyobb lett, mert csinosabbnak látom magam. Idén nyáron már sokkal bátrabban bújok fürdőruhába. A minap jártam egy színházi előadáson, ahol a volt kolléganőimmel is összefutottam, és megjegyezték, hogy milyen jól nézek ki. Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól.”