KezdőlapCímlapA szerelemben semmit sem ért Jolly sztársága

A szerelemben semmit sem ért Jolly sztársága

Megismerkedésükkor még azt sem tudta, ki az a Jolly – árulta el kapcsolatuk egyik titkát a mulatós sztár kedvese, Szuperák Barbara.  A sztárpár már két éve él együtt, de az elmúlt időszak nehézségei csak megerősítették szerelmüket.

Fotó: Sztárcsevej

Szerelem első látásra! De kivel is? Akár ezt kérdést is feltehetnénk a mulatós zene legismertebb sztárpárjának. Ugyanis mint kiderült, az első találkozásukkor Barbie nem ismerte fel Jollyt – többek között ezt a különös történetet is elmesélték el a Zenebutik csatorna Sztárcsevej című műsorában.

A műsorvezetők a kapcsolatukról faggaták őket, és így derült ki: sok véletlen egybeesésének köszönhető, hogy végül egymásra találtak. A sors vagy a szervezők akarták így, de egy sajtótájékoztatón egymással szembe ültették őket egy asztalnál. Akkor még ismeretlenül is beszélgetni kezdtek.

„Ő ugye úgy mutatkozott be mint Tarcsi Zoltán, szóval nekem nem azt mondta hogy Jolly vagyok” – kezdet a történetet Barbie. „De ha azt is mondta volna, az se jelentett volna sokkal többet, mert őszintén szólva akkor nem voltam annyira jártas a mulatós műfajban. Amikor visszakérdeztem, hogy mivel foglalkozik, akkor éreztem, hogy megfagy a levegő” – folytatta nevetve Jolly párja.

Jolly és a két műsorvezető, Barna Barnabás és Tóth Miki

Hiába a rengeteg sláger, a több milliós Youtube megtekintés, az ismertség kevés volt ahhoz, hogy Jolly célba érjen. De mint a Sztárcsevejben kiderült, a mulatós sztárt már többször is érte kellemetlenség a munkája miatt, ezért magától a lehető legritkábban hozza fel ezt a témát.

„Némelyik embert nem értem, hogy egy zene vagy egy stílus alapján ítél meg egy előadót. Én is mint mindenki más,  a hétköznapokon ugyanolyan életet élek mint bárki más. De sokszor megkövezik, azt valaki mulatós zenét játszik vagy éppenséggel zenész és kialakul egy előítélet. Ezért sem akartam neki először elmondani, hogy ki vagyok, hogy énekes vagyok, mert elsőre nem olyan lánynak láttam, akit ez a dolog érdekelne főleg.” – mondta el  Jolly

A teljes adás IDE kattintva megnézhető

Sztárcsevej, minden vasárnap 11.55-kor a Zenebutikon