KezdőlapCímlapA nagy fogyás! Molnár Anikó 27 kilót adott le

A nagy fogyás! Molnár Anikó 27 kilót adott le

Az egykori Nagy Ő sokat küzdött a súlyával, végül így sikerült rendbe tennie egészségét.

Molnár Anikó mindig hadilábon állt a súlyával, hol sikerült lefogynia, hol pedig visszaszedte a pluszkilókat. Legutóbbi fogyása alkalmával 27 kilótól szabadult meg, most azt is elárulta, hogyan.

Még márciusban beszélt arról, hogy a munka mellett nem volt elég ideje arra, hogy edzéseket iktasson be a napjába, így visszajött rá 10 kiló. Előtte azonban majdnem 30 kiló feleslegtől szabadult meg, ami orvosi segítséggel sikerült neki – számolt be a Femina.

Miután sokat küzdött a súlyával, elment, és kivizsgáltatta magát, ahol nem kapott túl jó híreket.

– Nagyon rossz eredményeim születtek, és kiderült, hogy egy hajszál választ el a cukorbetegségtől. Ekkor az orvosom felírt egy tablettát, de egy hónap múlva, amikor visszamentem, látta, hogy egy dekát sem fogytam, ugyanúgy száz kiló fölött voltam. Úgyhogy jött a következő szint, az injekciókúra. Első körben lement 27 kiló, de aztán a fele visszajött, mert nem iktattam be mellette a rendszeres sportot – mesélte a Story magazinnak.

Azt azonban teljes mértékben ellenzi az egykori Nagy Ő, hogy ezt az injekciókúrát egészséges emberek is alkalmazzák. Mivel ebből sajnálatos módon trend lett a fogyás érdekében, fel is szólalt ez ellen.

– Meg kéne hogy értse mindenki: ez nem gyerekjáték! Óriási felelőtlenség fű alatt beszerezni és használni ilyen gyógyszereket. Mindenki örüljön, aki egészséges, és ne kísértse a sorsot! Én nagyon örültem volna, ha az orvosom azt mondja: „Anikó, önnek kutya baja, csak menjen el szépen edzeni!”