KezdőlapCímlapA mi kis falunk Bakija 4 gyermek apja

A mi kis falunk Bakija 4 gyermek apja

Bár sokszor olaszosan élnek, a színész úgy érzi, tökéletes egységet alkotnak 17 évvel fiatalabb párjával.

Kerekes József rengeteg filmben és színházi darabban szerepelt már, szinkronhangja pedig nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is ismert. A mi kis falunk naplopó Bakijaként is imádják a nézők, ám a színész pontosan karaktere ellentéte, igazi családapa és férj a mindennapokban.

A színész a Best magazin által készített podcastműsorban mondta el, hogy szerelemmel szereti a gyerekeit, és 17 évvel fiatalabb feleségéről is mesélt. – Nem szokás ezt bevallani, de tulajdonképpen azt mondhatom, hogy engem fölszedtek – kezdte mesélni megismerkedésükről.

Hozzátette, talán a varázslatos lénye és humora tehette őt vonzóvá Petra számára, akivel már húsz éve együtt vannak. Arra, hogy milyen a kapcsolatuk, Kerekes József azt válaszolta, úgy érzi, ez egy jól sikerült házasság.

– Nem mondom, hogy nem küzdelmes… A hatodik, hetedik, nyolcadik ház is hallja, ha vitatkozunk… Egyébként pedig egyre gyakrabban érzem azt, hogy egészséges szellemben, egy jó család, egy jó kis csapat vagyunk mi, ahol nincsenek tabuk.

A színésznek összesen négy gyermeke van, kettő első házasságából, kettő pedig Petrával közös. – A négy gyerek nagyon szereti egymást, igazi tesók – mesélte Fanniról, Nóriról, Lucáról és Ábelről.

Indirekt/Femina