KezdőlapCímlapA Dubajhoz szokott Kőgazdag Metta nagyon kiakadt egy horvátországi szállodán

A Dubajhoz szokott Kőgazdag Metta nagyon kiakadt egy horvátországi szállodán

A realitysztár bevallotta, utálja, ha korlátozzák, emiatt nagyon kiakadt a hotel medencehasználatán.

Kőgazdag Metta (Dulin Metta) egy igazi világutazó. Rendszerint repülőutakban gondolkodik, nemrég azonban autóval indult útnak Horvátországba, mert rájött a spontán utazhatnék. “Reggel felkeltem, kinéztem az ablakon és pont borús volt az idő itt Tihanyban. Megnéztem az időjárás-térképen, hogy nem is olyan messze jó idő van, így autóba szálltam és elindultam” – mesélte a Ripostnak a tehetős celebnő, aki a spontán nyaralásán Horvátországban kötött ki.  A szállodánál azonban – elmondása szerint – idegesítő szabályokkal szembesült.

A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárja bevallotta, utálja, ha korlátozzák, emiatt nagyon kiakadt a horvátországi hotel medencehasználatán. Este fél 9 óra után már nem lehetett ott fürdeni, ami eléggé felidegesítette Mettát, akit rendszeresen kritizálnak a soványsága miatt.

„Nem szeretem a korlátokat, így azt sem szeretem, amikor a szálloda szabályzata megmondja, hogy este 8:30 után nem medencézhetek. (…) Furcsálltam, mert Dubajban sokkal hosszabb nyitvatartási idővel működnek a medencék” – fakadt ki a bulvárlapnak.