KezdőlapCímlap12 évig egy nővel élt, másfél éve egy civil férfi a párja

12 évig egy nővel élt, másfél éve egy civil férfi a párja

Gallusz Niki és kedvese kapcsolata nagyon különleges, még mindig magázzák egymást.

Gallusz Niki tavaly szakított azzal a hölggyel, akivel közel 13 éven keresztül éltek együtt. A különválás nagyon fájdalmas volt Bártfai Laura fotográfustól, azonban másfél éve új szerelem köszöntött be életébe egy férfi személyében. A színésznő a Nők Lapjában mesélt különleges kapcsolatukról. Annak ellenére, hogy már másfél éve együtt vannak, még mindig úgy nevezi meg párját, hogy ő az udvarlója.

– Másfél éve van egy – így mondom – udvarlóm. Ma reggel sérvműtéten esett át, és amikor kitolták a műtőből, azzal viccelt, hogy igazságszérumot kapott, hiszen mint tudjuk, műtéti altatás után lehet kiszedni az emberből a legnagyobb igazságokat. „Annyira szeretem magát!” – ezt hajtogatta.

Azt is elárulta, még mindig magázzák egymást. Míg ez talán sokaknak a távolságtartást jelentheti, náluk egyáltalán nem erről van szó. Nem a távolságot, hanem a tiszteletet érzi benne. Korábbi kapcsolatára is jó szívvel emlékezett vissza, jelenlegi kedveséről pedig azt mondta, igazán jó hatással vannak egymásra.

– Minden találkozásunk előtt örülök, hogy láthatom. Ő civil, eredetileg fizikus a végzettsége, de egészen más területre tévedt. Színházszerető, igazi úriember.