2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Bűnügy Kamaszfiúnak adta ki magát, így érte el, hogy kislányok vetkőzzenek neki a...

Kamaszfiúnak adta ki magát, így érte el, hogy kislányok vetkőzzenek neki a kamera előtt

Az elkövető a lányok bizalmába férkőzött, majd zsarolni kezdte őket.

A Győri-Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtóközleményben jelentette be, hogy szexuális erőszakkal, szexuális kényszerítéssel és gyermekpornográfia minősített esetével vádolják azt a férfit, aki 38 éves korában egy csevegőprogramon keresztül 16, 11, valamint 9 éves kislányokat vett rá arra, hogy levetkőzzenek neki a kamera előtt.

Mint kiderült, ezt úgy sikerült elérnie, hogy tizenéves fiúnak adta ki magát, aminek köszönhetően a lányok bizalmába férkőzött.

A vádirat szerint a férfi kezdetben meztelen képeket kért, majd a 11 és 16 éves lányokat azzal zsarolta: ha nem teljesítik, amit mond nekik, a képeiket közzéteszi a neten. Az áldozatok emiatt vállalták, hogy meztelenre vetkőzzenek a kamera előtt, a 16 éves lányt azonban arra is kényszerítette, hogy különböző tárgyakkal önkielégítést végezzen. A férfi annak ellenére, hogy megkapta amit kért a történteket videóra vette, majd feltöltötte a darknetre.

Az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság dönt majd, a jelenleg 43 éves férfire akár tizenöt évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhatnak.