2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Bűnügy Elszökött a 8 éves kislány, elrabolták, megerőszakolták, megfojtották

Elszökött a 8 éves kislány, elrabolták, megerőszakolták, megfojtották

Egy nappal kilencedik születésnapja előtt rabolták el az orosz Vika Teplyakovát, akit bestiális kegyetlenséggel végeztek ki bántalmazói.

Egy családi vita után a kislány megszökött otthonról, és egyedül indult a 32 kilométerre lévő korábbi házuk felé, mert nagyon hiányoztak neki a barátai. Útközben észrevette a magányosan sétáló lányt a 45 éves Igor Dvornikov és felesége Kristina, berángatták furgonjukba majd eltűntek vele. A gyermekrablást rögzítette egy köztéri kamera, így a hatóságok amint értesültek a szülőktől a kislány eltűnéséről gyakorlatilag rögtön be tudták azonosítani az elkövetőket, de sajnos így is elkéstek. VIDEÓ:

Miután elkapták a két gyanúsítottat a kihallgatások során végül az asszony bevallotta: férje a furgonjukban megerőszakolta a kislányt, majd egy műanyag zacskóval megfojtotta az erdőben. A holttestet végül egy folyó partján dobták ki. A rendőrség őrizetbe vette a házaspárt, a kocsijukban pedig megtalálták az erőszakos bűncselekményre utaló nyomokat, illetve az erdőben a gyermek holttestét is.

– Remélem, hogy a lehető legszigorúbb büntetést fogják kapni, és remélem, hogy ezek az emberek hamarosan pokolra kerülnek – nyilatkozta az összetört édesanya, aki nyugtatókon él a történtek óta – írta a Bors. VIDEÓ: