2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Bűnügy Dráma Újpesten: életveszélyben a rendőr, akinek nyakát, mellkasát ért több szúrás

Dráma Újpesten: életveszélyben a rendőr, akinek nyakát, mellkasát ért több szúrás

A megkéselt 26 éves rendőr őrmester olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életéért ezekben a percekben is küzdenekek az orvosok.

Nem volt más választása a társának, a 23 éves, hős rendőr őrmester lánynak, le kellett lőnie a késelő ámokfutót, aki többször nyakon és mellkason szúrta a vele szemben intézkedő kollégáját. A sérült őrmester állapota stabil, jelenleg a műtőben van, azonban az életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok – tudta meg az Indirekt. A támadóról annyit lehet tudni, hogy 35 éves, délegyházi férfi. Hogy mit keresett a Kassai utcában, azt még vizsgálják a nyomozók. A társát megmentő rendőrlány szerencsére nem szenvedett sérülést, de megfigyelésre kórházba szállították.

Mint azt megírtuk, ma hajnalban az újpesti Kassai utcai társasházban egy férfi késsel a kezében kiabált, emiatt a lakók kihívták a rendőröket. A 26 éves őrmestert sajnos többször is megszúrta a támadó, és a rendőri felszólításnak sem tett eleget. Mondhatni, nem hagyott más választást a rendőrnőnek, tüzelnie kellett. Állítólag összesen tíz lövést adott le, ebből öt a késelőt találta el, aki azonnal meghalt. A sérült rendőrért pedig most a fél ország szorít, hogy túlélje a brutális késelést és mielőbb felépüljön.