2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Bűnügy Botrány: rommá verte a rokona Gáspár Zsoltit, 100 milliót követel rajta

Botrány: rommá verte a rokona Gáspár Zsoltit, 100 milliót követel rajta

xx

A beszámolók szerint ijesztő volt a dulakodás a csendes kis utca fodrászata előtt, ugyanis Zsoltival torkaszakadtából üvöltött egy férfi, aki, úgy tudjuk, egy korábbi vitás helyzet miatt jogtalanul követelt több mint százmillió forintot Gáspár Győző (47) öccsétől, aki legutóbb a Farm VIP című műsort vezette. Információink szerint a vita tettleges­ségig fajult, Zsolti pedig a feljelentésen is gondolkodik.

Fotók: TV2

„Arra lettem figyelmes, hogy hatalmas kiabálás, üvöltözés van az utcán. Odanéztem, majd megismertem az egyik férfit, Gáspár Zsoltit, akit a tévében többször láttam már. Vele kiabált egy férfi, aki jól láthatóan támadólag lépett fel. Nem hallottam, pontosan miről lehetett szó, de félelmetes volt, hogy napközben az utcán ilyen megtörténhet” – mondta a Blikknek egy szemtanú, aki éppen akkor ment boltba, amikor az eset történt. Egy másik szemtanú szintén arról számolt be, hogy az egész utca Zsolti támadójának hangjától zengett.

„Épp a pénzváltóból jöttem ki, Zsolti meg a fodrász előtt állt. Egy férfi ordítva fenyegette Zsoltit, akit egyből felismertem. Hallottam, ahogy az a pasas üvölti, hogy ennek rossz vége lesz, meg hogy elintézi őt. Úgy kellett lefogni, hogy ne inzultálja tovább Zsoltit. Aztán szerintem megijedt tőlem, mert elég nagydarab vagyok, biztos verőembernek nézett, pedig csak kíváncsi voltam, mi lehet a gond” – mesélte a Blikknek a szemtanú.

A Blikk megkereste Gáspár Zsoltit is, aki előbb elismerte, hogy valóban megtámadták őt a nyílt utcán, s elmesélte, hogy megtámadták és többször ököllel megütötték, ami lelkileg megviselte, és azon gondolkodik, hogy jogi lépéseket tesz, ám később úgy döntött, visszavonja a nyilatkozatát.

A Blikk megkereste Zsolti testvérét, Gáspár Győzőt (47) is, hogy mi történt pontosan az öccsével. A Romantic frontembere arról beszélt, hogy nem ismeretlen a támadó.

– Hallottam, mi történt… – mondta szomorúan Győző. – Zsolti kikapott, úgy tudom, egy rokonunk verte meg őt. Az egyik ismerősöm, aki látta a történteket, írt nekem, hogy éppen verik az utcán a testvéremet.