2021.12.05
Vilma
Kezdőlap Bűnügy Annyi marihuanára találtak a rendőrök Csépán, hogy markolóval kellett kiásniuk

Annyi marihuanára találtak a rendőrök Csépán, hogy markolóval kellett kiásniuk

Kiterjedt cannabis-ültetvényt nevelgettek Csépa külterületén a gyanú szerint.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály eljárást indított jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen. Információ jutott a rendőrség tudomására, miszerint Csépa külterületén, egy nádasban, több helyen jelentős mennyiségű cannabis növényt termesztenek.

Az eljárás során a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság, a Rendészeti Igazgatóság Mélységi és Közterületi Támogató Osztály, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztály Mélységi és Közterületi Támogató Alosztály állománya összehangolt akció keretében elfogott három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Tőlük a rendőrök – a lakhelyeiken végzett kutatás alkalmával – lefoglaltak közel háromszáz tő és 70 kilogramm szárított cannabist, négy darab személygépkocsit, többmillió forint értékű aranyékszert, és készpénzt – írja a police.hu.

A nyomozók a két kunszentmártoni és egy szelevényi lakost jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat.