KezdőlapBűnügyA kómából ébredő anya belehalt a hírbe, hogy a tűzben meghalt 4...

A kómából ébredő anya belehalt a hírbe, hogy a tűzben meghalt 4 kisgyermeke

A tüzet gyújtogató okozta, a négygyermekes Michelle Pearson akkor került kórházba. Amikor közölték az anyával a tragédia hírét, belehalt a fájdalomba.

A nyomozás során kiderült, hogy a 20 éves Courtney Brierly és barátai voltak a gyújtogatók

A 15 éves Demi Pearson, a nyolcéves Brandon, a hétéves Lacie a helyszínen életét vesztette a Manchesterben történt bűneset során, a hároméves Lia két nappal később a kórházban hunyt el. Anyjukat súlyos állapotban kórházba szállították, és sikerült megmenteni az életét, ám négy hónapot kómában töltött, így nem is értesült arról, hogy mind a négy gyermekét elvesztette. Miután Pearsont sikerült felébreszteni, szinte azonnal közölték vele, a szörnyű hírt. A nő teljesen összetört a gyászban, mahd hosszú szenvedés után 2019 augusztusában belehalt a fájdalomba. A rendőrség csupán a napokban zárta le a nyomozást, kiderült, hogy a 20 éves Courtney Brierly és két barátja volt a gyújtogató, az ő lelkükön szárad a négy ártatlan kisgyermek és édesanyjuk halála. Zak Bolland legalább 40, Courtney Brierly 21, David Worrall pedig 36 évet tölthet a rácsok mögött borzasztó tette miatt.

Az is kiderült az anya többször felkereste a helyi önkormányzatot, hogy segítsenek neki egy békésebb helyre költözni, mert nem volt annyi pénze, hogy ezt önerőből megtehesse. A gyilkosságok előtti napokban is a rendőröknek könyörgött, de a hatóságok szerint nem voltak veszélyben.