2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Belföld Babos Timi mélységesen csalódott - cserbenhagyta a párja

Babos Timi mélységesen csalódott – cserbenhagyta a párja

A magyar teniszcsillag a jól induló, de szörnyű fordulatokat hozó 2021-es évéről nyilatkozott. A szezon legfájdalmasabb csalódását éppen a barátnője okozta.

Mladenovic barátnője is volt Timinek, nem ezt várta tőle

Kristina Mladenovic, Timi állandó párja teljesen váratlanul, néhány nappal az Australian Open előtt közölte: az egyesre kíván koncentrálni, ezért visszalép a versenytől, ahol címvédőként állhattak volna rajthoz. „Nincs ezen mit szépíteni, cserben hagyott” – fogalmazott a magyar teniszcsillag a molcsapat.hu-nak. – Könnyebben megértettem volna az álláspontját, ha úgy kommunikál velem, ahogy barátok között szokás, ám ez sajnos nem így történt. Játékosként tudom, hogy mit és miért tesz, ez egy profi sportág, és az embernek joga van meghozni ezeket a döntéseket. Természetesen szurkolok neki, hogy valóra váltsa az álmait, de barátként azért csalódott is vagyok, mert ezt másképp is lehetett volna intézni.”

Timi új páros partner után nézett, az orosz Veronika Kugyermetovára esett a választása. A portálnak azt mondta, az első tapasztalatai nagyon kedvezőek, kiváló játékos és emberileg is jól kijönnek.

molcsapat