2021.04.10
Zsolt
Kezdőlap Belföld Zsidró Tamás: április 1-én kinyitok, nem érdekel ez az egész cirkusz

Zsidró Tamás: április 1-én kinyitok, nem érdekel ez az egész cirkusz

A sztárfodrász azon háborodott fel, hogy a szolgáltatószektor, amiben ők is dolgoznak, kimaradt a tegnap meghirdetett gazdasági intézkedésekről szóló rendeletekből. Nem érti, hogy a taxisok miért fontosabbak a fodrászoknál.

Zsidró Tamás haragos. Legalábbis ezt írta mai Facebook bejegyzése mellé. Az verte ki a biztosítékot nála, hogy bár önként bezárta az összes szalonját a járvány miatt, ennek ellenére semmilyen támogatásra nem számíthat a tegnap bejelentett intézkedések alapján.

„Na most telt be a pohár……. Mi a vírus miatt bezártunk hétfőn abban a pillanatban, hogy úgy éreztük a kollégáink, vendégeink egészsége védelmében meg kell tennünk. Felfogtuk azt hogy a fodrászat gyorsan át tud alakulni egy vírus központtá. Olyan gócpont lehetünk, ahonnan iszonyatos gyorsasággal terjedhet ez a kórság. Tehát szeretném megkérdezni, hogy mi miért nem kapunk támogatást mint a taxisok?? És egyéb szektor mi nem számítunk? mert a gdp-hez mi csak egy kerekítési tényező vagyunk? Megnézném azt amikor a döntéshozóknak fenékig érő hajjal kell majd a parlamentbe járni!

Azt határoztam el, hogy Április elsején simán kinyitok (ha lehet) és pont nem fog érdekelni az egész cirkusz ami van.” – írta.

Kép: Facebook

Zsidró egyébként még vasárnap még bizakodott, hogy nem kell bezárnia az üzleteit, ózongenerátorokat vásárolt a szalonjaiba, hogy azzal fertőtlenítse a helyiségeket a nap végén. Hétfőn viszont inkább a teljes bezárás mellett döntött. Csakúgy mint Hajas László, aki higgadtabban de szintén hangot adott értetlenségének. Tegnap egyenesen a miniszterelnököt szólította meg nyílt levelében.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Bár a részleteket még nem ismerhetjük, de a szolgáltató ipart a mostani bejelentésében nem…

Közzétette: László Hajas – 2020. március 18., szerda

Frissítés: Zsidró Tamás oldaláról azóta eltűnt a bejegyzés. “Levettem mert kezdett eldurvulni a helyzet. 🥶 Mindenkinek vírusmentes szépnapokat kívánok😘” – áll most a fodrász oldalán.