2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Vonat elé akart ugrani egy férfi, még búcsúlevelet is hagyott

Vonat elé akart ugrani egy férfi, még búcsúlevelet is hagyott

A nyomozónő hangja nyugtatta meg azt a férfit, aki el akarta dobni magától az életét a XVIII. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja 2022. szeptember 28-án küldött járőrpárt egy XVIII. kerületi házhoz, mivel onnan egy nő bejelentette, hogy 26 éves fia búcsúlevelet hagyott hátra, majd elindult otthonról, hogy a vonat elé vesse magát.

Naszvadi József és Krámer Attila r. őrmesterek azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a fiatalember felkutatását, a kerületi kapitányság készenléti csoportvezetője, Dr. Gacs Mónika r. százados pedig telefonon keresztül próbálta felvenni vele a kapcsolatot.

A kétségbeesett férfi fogadta a hívást, a nyomozónőnek pedig sikerült megtudnia tőle, hogy pontosan hol tartózkodik, amelyről tájékoztatta a két járőrt. A rendőrnő meggyőzte a férfit, hogy várja meg a segítségére siető egyenruhásokat, a járőrök pedig egy közeli erdőben, 10 percen belül meg is találták őt sértetlenül, mialatt a nyomozónő végig vonalban maradt vele.

A fiatalember elmondta, hogy fél óra múlva jött volna a vonat, amihez tartott, és csak Dr. Gacs Mónika r. százados telefonhívására indult ki az erdőből, mivel a hangja elbizonytalanította szándékában. Megnyugtatta az is, hogy Naszvadi József és Krámer Attila r. őrmesterek gyorsan a segítségére siettek.

A férfit a kerületi kapitányságra kísérték, ahonnan a mentők kórházba vitték – írja a police.hu.