2023.02.09
Abigél, Alex
Kezdőlap Belföld Vezérigazgató lett az MTVA-tól távozó Németh Balázs

Vezérigazgató lett az MTVA-tól távozó Németh Balázs

Igazak voltak a feltételezések, Németh Balázs a budapesti atlétikai vb-t szervező zrt. vezérigazgatója lett.

Megtörtént a hivatalos bejelentés. Az MTVA-tól távozó Németh Balázs lett a budapesti atlétikai vb-t szervező Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, az új irányító testület már el is kezdte a munkát.

A Blikk is beszámolt arról, hogy nemrégiben felmondott az M1 legismertebb műsorvezetője, Németh Balázs. Az MTVA közleménye szerint Németh közös megegyezéssel távozott, mert „új kihívásokra vágyott”, s távozása elé a munkahelye „nem kíván akadályt gördíteni”.

Már a távozása után nem sokkal sajtóforrások tudni vélték, hol folytatja majd Németh. Az információk szerint a kormány őt nézte ki Deutsch Tamás testvére, Deutsch Péter utódjául az atlétikai világbajnokságot koordináló testületben.

A szervezet munkájával nem volt elégedett a kormány. Ahogy információkból tudni lehetett, „a kormány azért döntött a jelentős átszervezés mellett, mert elszámolási hiányosságokat tapasztalt, a nemzetközi kapcsolattartás sem volt a leggördülékenyebb, a hazai munka sem haladt megfelelő ütemben, nincsenek aláírt szponzori szerződések, igazából azt sem tudni, mennyi lesz a rendezés költségvetése. Egy évvel a rajt előtt bemutatták ugyan a budapesti vb logóját, de nincs rendes, a logóbemutatón felüli imázsfilm, kabalafigura, arculati elemek.”