2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsinak köze van a fia halálához

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsinak köze van a fia halálához

Berki Krisztián édesanyjának viszonya az utóbbi időben megromlott menyével, Mazsival, mert szerinte nem a megfelelő módon gyászolja fiát, aki viszont úgy érzi mindvégig a férje mellett volt és teljesen nyugodt a lelkiismerete.

  • Nem tudom elfogadni, hogy nincs. Ha a mai napig bántják olyan, mintha kést dobálnának belém – mondta a gyászoló asszony, akinek állítása szerint tönkrement az élete a fia május 6-i tragikus halála óta.

Azt is elmesélte, hogy az utolsó közös emléke fiával, amikor anyák napján köszöntötte őt. Hozta a virágot, videóhíváson, az autójából telefonált édesanyjának. De arról is mesélt, hogy a gyerekkori emlékek tüskék volta a fiában. Bár nagyon szerette a fiát, ezt nem nagyon tudták egymásnak kimondani, kimutatni.

Berki Krisztián édesanyja most a Mokkának adott exkluzív interjút, amiben nemcsak Mazsit bírálta, de Pamelát is, aki Krisztián elvesztése óta nem vitte Natit uszodába, jóllehet, életében a médiaszemélyiség rendszeresen járatta úszni a nyolcéves kislányt, aki több versenyt is megjárt.

  • Kérdeztem Pamelát, hogy Natkóval mi a helyzet, jár úszni? “Nem!” Ezt válaszolta Pamela. Mondom, ilyen egyszerűen nem lehetséges! De azt mondta Pamela, hogy csak Krisztián látta, hogy ügyes benne és Krisztián hordta úszni – fogalmazott felháborodva az asszony.

Mazsira visszatérve úgy fogalmazott, hogy nem kívánatos személy lett menye életében:

  • Nem mindegy, hogy ő hogy beszél velem. Nem beszél velem rendesen – magyarázta. Szerinte régóta nem éltek már boldogságban és fia halálához a Mazsival való sok konfliktus is vezethetett. Szerinte a menye nem volt házias.

Állandóan bejárónő kellett. Semmit nem csinált, nem főzött, nem mosott.

Erre Mazsi is reagált, aki döbbenten hallgatta anyósa szavait. Elmondta, hogy az elmúlt időszakban többször kereste az asszonyt. Szerinte anyósa azért haragszik rá, mert megkérte, hogy ne nyilatkozzon Krisztiánról, hagyják őt békében nyugodni.

  • Végig mellette voltam, mint feleség és mint édesanya mindent megtettem érte, értük. Szerintem az anyósom biztosan tudja miért halt meg a férjem. Amikor egyszer beszélni fogok erről beszélni, akkor vele fogom megbeszélni, nem a nyilvánossággal. A lelkiismeretem teljesen nyugodt – mondta Mazsi.